Sākums > Receptes > Deserti

"Eton mess" ātrā versija jeb bezē cepumi ar putukrējumu un zemenēm

2021. gada 11. jūnijs
Skaists, vasarīgs deserts, kas patiks gan maziem, gan lieliem. Kāpēc ātrā versija? Jo izmantojam jau gatavus bezē cepumus.
Pagatavošana
10 min
1. Saldo krējumu sakuļ putukrējumā. Mēs cukuru nelikām, jo cepumiņi saldi.
2. Zemenes nomazgā, atbrīvo no lapiņām un sagriež šķēlītēs, bet droši var arī citas formas un lieluma gabaliņos.
3. Ņem deserta trauku un liek kārtām: sadrupinātus cepumus, putukrējumu un zemenes. Visu atkārto tik reižu, cik nu grib vai līdz trauciņš pilns.

Bauda uzreiz, lai ogas un putukrējums nesasulo.

Labu apetīti!
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Uz augšu