Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti "Eton mess" ātrā versija jeb bezē cepumi ar putukrējumu un zemenēm

Skaists, vasarīgs deserts, kas patiks gan maziem, gan lieliem. Kāpēc ātrā versija? Jo izmantojam jau gatavus bezē cepumus.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Bezē cepumi
  • Saldais krējums 35 %
  • Zemenes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Saldo krējumu sakuļ putukrējumā. Mēs cukuru nelikām, jo cepumiņi saldi.
  2. Zemenes nomazgā, atbrīvo no lapiņām un sagriež šķēlītēs, bet droši var arī citas formas un lieluma gabaliņos.
  3. Ņem deserta trauku un liek kārtām: sadrupinātus cepumus, putukrējumu un zemenes. Visu atkārto tik reižu, cik nu grib vai līdz trauciņš pilns.

    Bauda uzreiz, lai ogas un putukrējums nesasulo.

    Labu apetīti!
    Ņem deserta trauku un liek kārtām: sadrupinātus cepumus, put...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gurķu rullīši ar krēmsieru

Gurķu rullīši ar krēmsieru

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas