Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Dzērieni

Tropu augļu mikslis

Foto: Publicitātes
Ieprieciniet savus tuvākos skaistās vasaras dienās ar jaunām garšu niansēm, atsvaidzinošiem dzērieniem un oriģinālu pasniegšanu. Piedāvājam Latvijā iecienītas un populāras ēdienu un dzērienu bloga “Lindas virtuve” autores Lindas Tellgrenas izstrādātas kokteiļu receptes.
Jaunais dabīgais VENDEN gāzētais dzēriens ar apelsīnu un citronu garšu ir lielisks pamats, lai radītu gardus kokteiļus un limonādes vasarai.

Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
10 min
1. Sagriež apelsīnu plānās šķēlēs un liek glāzē.
2. Pievieno ledu.
3. Karafē vai vidēja izmēra krūzē (aptuveni 1 litrs) ielej pasifloras biezeni, agaves sīrupu un mango nektāru.
4. Pievieno VENDEN dzērienu ar apelsīnu un citronu garšu.
5. Visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa.
6. Dekorē glāzi ar pasifloras pusītēm vai pasifloras sēkliņas uzliekot pa virsu dzērienam.
Pasniedz uzreiz pēc pagatavošanas.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu