Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Šokolādes krēms

FOTO: Publicitātes

"Sauc kā gribi - kakao krēms, šokolādes krēms, Padomju ēdnīcas krēms, bērnības garša - tas ir tik garšīgi! To apstiprinājuši daudzkārt dažādu viesību galda viesi, kas lūguši šokolādes krēma papildporcijas," teic receptes un foto autore Laila Rudzone.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • 6-7 ēd. k. cukura
  • 2-3 ēd. k. kakao
  • 1/2 glāze/s piena
  • 250 ml saldā krējuma 35 %
  • 2.5 tējk. želatīna
  • Vaniļas cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

300 min.
  1. Želatīnu aplej ar dažām karotēm auksta ūdens un uzbriedina 10 minūtes.
  2. Olu dzeltenumus saputo ar cukuru gaisīgus un pieber kakao pulveri - saputo.
  3. Katliņā uzvāra pienu, noņem no uguns un pielej želatīnu, izmaisa.
  4. Lēnām lej pie olu masas un nepārtraukti puto. Noliek padzist.
  5. Pa to laiku saputo saldo krējumu stingrās putās ar vienu ēdamkaroti cukura un vanilīna, mini šķipsniņu sāls.
  6. Putukrējumu iemaisa olu un piena masā, lej traukā un liek vēsumā sastingt.
    Pasniedz ar ķīseli.
    Ļoti garšīgs!

    Labu apetīti!
    Putukrējumu iemaisa olu un piena masā, lej traukā un liek vē...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas