2. Izklāj lielo cepampaplāti ar cepamo papīru. Uz papīra uzzīmē divus apļus (šablonam izmanto šķīvi).
3. Bļodā liek olbaltumus, sāk lēnam kult, pakāpeniski palielina ātrumu un lēnam iekuļ pūdercukuru. Turpina kult līdz 15 minūtes, kamēr masa kļūst stingra un spīdīga. Pievieno etiķi un cieti, izmaisa.
4. Masu pilda konditorejas maisiņā un uz šabloniem izveido kontūras, tad ar palikušo masu aizpilda vidiņus (tos var pielīdzināt ar karoti).
5. Sagatavotās kārtas liek cepeškrāsnī un uzreiz samazina temperatūru uz 90-100 grādiem. Ja sāk brūnēt, samazina vēl grādus un var paturēt pavērtas durtiņas. Kaltē apmēram 1h. Kad kārtas gatavas, tās izņem un atdzesē.
6. Sagatavo krēmu sakuļot krēmsieru ar saldinātāju* un citrona sulu. * Cukura vietā var izmantot stēviju.
7. Veido kūku, ņem vienu kārtu, uz tas klāj pusi krēma, tad otra kārta un atlikušais krēms.