Nekad neesi gatavojis edamame pupiņas? Šis ir īstais laiks izmēģināt tās kopā ar jau iecienītiem un labi pazīstamiem produktiem.
Receptes autore: Signe Meirāne
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
4
porcijas
500gedamame
60grukolas
1saujaredīsu dīgsti
2ēd. k.vīnogu kauliņu eļļa
4avokado
16redīsi
20mlExtra virgin olīveļļas
20gciedru riekstu
Jūras sālspēc garšas
Svaigi malti melnie piparipēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
25 min.
Katlā uzvāra ūdeni un, kad tas vārās, ieber edamame. Vāra 10 minūtes, nokāš un tad iztīra.
Traukos sakārto rukolu, dīgstus un edamame.
Pannā sakarsē vīnogu kauliņu eļļu un liek cepties avokado un redīsus ar griezuma vietu uz leju. Pacep tikai tik ilgi, kamēr tie kļūst nedaudz zeltaini. Liek uz šķīvjiem.
Pārlej katrai porcijai eļļu, uzber riekstus, sāli un piparus. Ja vēlas, vari pievienot tunci, fetas sieru, svaigu kazas sieru vai vītinātas gaļas šķēles.