Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Edamame salāti

FOTO: Publicitātes

Nekad neesi gatavojis edamame pupiņas? Šis ir īstais laiks izmēģināt tās kopā ar jau iecienītiem un labi pazīstamiem produktiem.
Receptes autore: Signe Meirāne
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 500 g edamame
  • 60 g rukolas
  • 1 sauja redīsu dīgsti
  • 2 ēd. k. vīnogu kauliņu eļļa
  • 4 avokado
  • 16 redīsi
  • 20 ml Extra virgin olīveļļas
  • 20 g ciedru riekstu
  • Jūras sāls pēc garšas
  • Svaigi malti melnie pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Katlā uzvāra ūdeni un, kad tas vārās, ieber edamame. Vāra 10 minūtes, nokāš un tad iztīra.
  2. Traukos sakārto rukolu, dīgstus un edamame.
  3. Pannā sakarsē vīnogu kauliņu eļļu un liek cepties avokado un redīsus ar griezuma vietu uz leju. Pacep tikai tik ilgi, kamēr tie kļūst nedaudz zeltaini. Liek uz šķīvjiem.
  4. Pārlej katrai porcijai eļļu, uzber riekstus, sāli un piparus. Ja vēlas, vari pievienot tunci, fetas sieru, svaigu kazas sieru vai vītinātas gaļas šķēles.

    Labu apetīti!
    Pārlej katrai porcijai eļļu, uzber riekstus, sāli un piparus...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Sulīgās tītara kotletes ar tomātiem un sieru

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas