1. Sablendē Indijas riekstus (pirms tam 1 stundu mērcētus karstā ūdenī) ar grieķu jogurtu, 6 zemenēm un medu. Ja medus ir ciets, tad pirms tam izkausē, piemēram, pannā zemā temperatūrā. Blendē tik ilgi, līdz masa kļuvusi krēmīga, kā krēms.
2. Ņem bļodu, kārtīgi sajauc Indijas riekstu krēmu ar miltiem.
3. Pievieno masai mazos gabaliņos sakapātas pārējās zemenes, kārtīgi samaisa.
4. Ar rokām, plaukstās veido bumbiņas.
5. Bumbiņu izrullē cauri kokosriekstu skaidiņām.
Foto: Publicitātes
6. Kad gatavs, vari baudīt uzreiz, vai ja vēlies masu nedaudz cietāku liec ledusskapī vai saldētavā uz pāris stundām, bet uzglabā ledusskapī.