Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Siļķu salāti “Paradīzes ābolīši”

Siļķu salāti “Paradīzes ābolīši”

FOTO: Publicitātes

Kolekcijas: Fotoreceptes
“Paradīzes ābolīši” ar sātīgu siļķu salātu pildījumu ir īsta svētku galda rota. Šī gardā un neparastā uzkoda noteikti liks viesiem sajūsmā noelsties un jautāt recepti. Pārsteidziet savus mīļos ar tradicionālām garšām jaunā, neparastā izpildījumā!

Norādītais produktu daudzums paredzēts aptuveni 6 “paradīzes ābolīšiem”.
Apmaksāta publikācija: "VIČI"
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

3
porcijas
  • Pildījumam:
  • 3 “VIČI” tradicionālās siļķu filejas eļļā
  • 3 vārīti kartupeļi
  • 3 vārītas olas
  • Neliela buntīte diļļu
  • Neliela buntīte lociņu
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
  • 1 tējk. sinepju
  • 2-3 ēd. k. majonēzes
  • "Kažokam":
  • 3 vārītas bietes
  • 2 vārīti burkāni
  • Baziliks
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sagatavo sastāvdaļas pildījumam. Siļķes sakapā. Kartupeļus sarīvē uz smalkās rīves. Olas noloba, sarīvē uz smalkās rīves. Zaļumus sakapā.
    Sagatavo sastāvdaļas pildījumam. Siļķes sakapā. Kartupeļus s...

    FOTO: Publicitātes

  2. Visas pildījuma sastāvdaļas liek bļodā, pievieno sāli, piparus, majonēzi, sinepes un samaisa.
    Visas pildījuma sastāvdaļas liek bļodā, pievieno sāli, pipar...

    FOTO: Publicitātes

  3. No masas ar rokām veido bumbiņas nelielu ābolu lielumā. Saliek tās uz virtuves dēlīša. Liek saldētavā uz 15 minūtēm, lai atdzesētu.
    No masas ar rokām veido bumbiņas nelielu ābolu lielumā. Sali...

    FOTO: Publicitātes

  4. Sagatavo sastāvdaļas “kažokam”. Bietes sarīvē uz smalkās rīves, liek bļodiņā. Burkānus sarīvē uz smalkās rīves, liek citā bļodiņā. Bietēm un burkāniem nospiež lieko šķidrumu.
  5. Virtuves dēlīti pārklāj ar pārtikas plēvi vai polietilēna maisiņu. Uz tā liek nepilnu ēdamkaroti rīvēto biešu, blakus - tādu pašu daudzumu rīvēto burkānu. Ar karotes gludo pusi izlīdzina plānā slānī, veidojot aptuvenu apļa formu.
  6. Sagatavotā “kažoka” vidū liek pildījuma bumbiņu, tad, izmantojot pārtikas plēvi, aploka “kažoku” uz augšu apkārt pildījumam.
    Sagatavotā “kažoka” vidū liek pildījuma bumbiņu, tad, izmant...

    FOTO: Publicitātes

  7. Sagatavotos “ābolīšus” liek uz šķīvja. Katra ābola augšpusē veido iedobi, kurā ievieto bazilika lapu ar kātu.
    Sagatavotos “ābolīšus” liek uz šķīvja. Katra ābola augšpusē...

    FOTO: Publicitātes

  8. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīta biezpiena plācenīši

Rīta biezpiena plācenīši

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas