Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Deserti

Saldā biezpiena, žāvētu augļu un riekstu desa

Foto: Publicitātes
Kā garšoja? Labi, prasījās mazliet saldāks.
Ieteikums - izmantot pudeli, kurai ir pēc iespējas mazāk rieviņu un dažādu izliekumu, lai vieglāka deserta izņemšana.
Receptes un foto autors: Uldis Grīnbergs
Pagatavošana
200 min
1. No sākuma uzliekam uzbriedināt želatīnu, kādos 50- 70 ml remdena ūdens.
2. Biezpienu, medu, jogurtu liek bļodā.
Foto: Receptes.lv
3. Visu kārtīgi sablendē viendabīgā masā, kā biezpiena sieriņos
Foto: Receptes.lv
4. Sagatavo riekstus un žāvētos augļus.
Foto: Publicitātes
5. Iejauc tos biezpiena masā.
Foto: Publicitātes
6. Uzsildam uzbiedrināto želatīnu un iemaisam kopējā masā.
7. Pilda nogrieztā pudelē un liekam uz pāris stundām ledusskapī.
Foto: Publicitātes
8. Izņem no pudeles. Sagriež šķēlēs.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes