Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Slapjā šokolādes kūka

FOTO: Publicitātes

Šokolādes nekad nevar būt par daudz !
Receptes un foto autore: Anna Škaravecka
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Biskvītam:
  • 110 g miltu
  • 160 g cukura
  • 35 g kakao
  • 1/2 tējk. cepamā pulvera
  • 1/2 tējk. sodas
  • 1 ola
  • 60 g eļļas
  • 120 g paniņu
  • 120 g karsta ūdens
  • Krēmam:
  • 150 g saldā krējuma
  • 200 g šokolādes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Gatavo biskvītu. Sajauc visas sausās sastāvdaļas un atsevišķā bļodiņā visas slapjās (izņemot karsto ūdeni). Samaisa.
  2. Pa daļām iemaisa sausās sastāvdaļas slapjajā un nedaudz uzputo.
  3. Lēnām lej karsto ūdeni un puto līdz iegūst viendabīgu konsistences mīklu.
  4. Lej divās formās pa 330g un cep 180 grādos ~20 minūtes.
    Atdzesē!
  5. Gatavo krēmu. Šokolādi sakapā smalko gabaliņos un pārlej pāri uzkarsētu saldo krējumu. 5 minūtes pagaida un kārtīgi samaisa. Atdzesē.
  6. Ledusskapī liek līdz sacietē. Pirms lietošanas uzputo gaiši brūnu, gaisīgu masu (ja pildījumu gribas mīkstāku, tad ņem 1:1 - saldo krējumu 200 g + šokolāde 100 g).
  7. Un kārto kūku.
    Un kārto kūku.

    FOTO: Publicitātes

  8. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Rabarberu muss ar zemeņu mērci

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas