Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!

Slapjā šokolādes kūka

Foto: Publicitātes
Šokolādes nekad nevar būt par daudz !
Receptes un foto autore: Anna Škaravecka
Pagatavošana
60 min
1. Gatavo biskvītu. Sajauc visas sausās sastāvdaļas un atsevišķā bļodiņā visas slapjās (izņemot karsto ūdeni). Samaisa.
2. Pa daļām iemaisa sausās sastāvdaļas slapjajā un nedaudz uzputo.
3. Lēnām lej karsto ūdeni un puto līdz iegūst viendabīgu konsistences mīklu.
4. Lej divās formās pa 330g un cep 180 grādos ~20 minūtes.
Atdzesē!
5. Gatavo krēmu. Šokolādi sakapā smalko gabaliņos un pārlej pāri uzkarsētu saldo krējumu. 5 minūtes pagaida un kārtīgi samaisa. Atdzesē.
6. Ledusskapī liek līdz sacietē. Pirms lietošanas uzputo gaiši brūnu, gaisīgu masu (ja pildījumu gribas mīkstāku, tad ņem 1:1 - saldo krējumu 200 g + šokolāde 100 g).
7. Un kārto kūku.
Foto: Publicitātes
8. Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu