1. Sablendē Indijas riekstus (iepriekš stundu mērcēti karstā ūdenī) ar grieķu jogurtu (bez cukura un laktozes) un medu. Ja medus ir ciets, tad pirms tam izkausē, piemēram, pannā zemā temperatūrā. Blendē tik ilgi, līdz masa kļuvusi viendabīga kā krēms.
2. Ņem bļodu, kārtīgi sajauc Indijas riekstu krēmu ar kokosriekstu skaidiņām.
3. Ar rokām ņem nelielu daudzumu masas, vidū iespiež mandeli (vēlams noblanšētu - bez miziņas) un ar plaukstām veidu bumbiņu.
4. Bumbiņu izrullē kokosriekstu skaidiņās.
5. Kad gatavs, vari baudīt uzreiz, vai ja vēlies masu nedaudz cietāku liec ledusskapī vai saldētavā uz pāris stundām, bet uzglabā ledusskapī.