1. Sasmalcina vai sablendē cepumus, tad pievieno izkausētu kokosriekstu eļļu un samaisa.
2. Ņem kvadrāta vai taisnstūra formas trauku, kuru var likt saldētavā. Izklāj tajā un piespiež cepumu masu.
3. Ja dateles ir sausas un cietas, tad var tās pirms tam izmērcēt aukstā ūdenī ~ 1-2 stundas vai karstā ~ 10 minūtes, lai tās kļūtu mīkstākas un vieglāk blendējas. Sablendē dateles ar pienu, sāli un zemesriekstu sviestu līdz izveidojas krēmīga, karamelei līdzīga masa.
4. Cepeškrāsnī vai uz pannas uz vidējas temperatūras nedaudz apgrauzdē zemesriekstus līdz tie kļūst viegli brūni/zeltaini.
5. Zemesriekstus sajauc ar karameles masu.
6. *Ātrā versija: Karameles masu klāj pāri cepumu masai
7. Izkausē šokolādi, lej pāri karameles masai un liek saldētavā uz 2 h.
8. Sagriež gabaliņos, uzglabā saldētavā.
9. *Ilgāka versija:
10. Karameles masu klāj pāri cepumu masai un liek saldētavā uz 1,5 h.
11. Izņemot no saldētavas, sagriež masu garenos snikera formas gabaliņos.
12. Izkausē šokolādi un apsmērē vai aplej katru gabaliņu ar šokolādi. Šajā gadījumā šokolādei vat pievienot 50 ml augu piena, lai šķidrāka.