O, 8.10.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Konditoreja un maize
> Auzu pārslu cepumi ar ķiršiem
Auzu pārslu cepumi ar ķiršiem
Receptes.lv
2021. gada 16. marts
Foto: Publicitātes
Šie gardie un veselīgie auzu pārslu cepumi ir bez cukura un miltiem, pievienotie ķirši dod cepumiem svaigu un nedaudz skābenu garšu, vari izmantot arī citas ogas vai pagatavot bez ogām.
Vairāk veselīgu recepšu blogā
"Healthy choices by Sabine"
.
Pagatavošana
35 min
1.
Apgrauzdē auzu pārslas pannā ar sablendētiem riekstiem, pievieno kokosriekstu eļļu, medu, kanēli, sāli.
2.
Saspaida banānu ar dakšiņu viendabīgā masā.
3.
Sajauc auzu pārslu un banāna masu kopā, pievieno ķiršus un auzu miltus.
4.
Veido cepumu formas un izvieto uz pannas, kas pārklāta ar cepamo papīru.
Foto: Publicitātes
5.
Pārrīvē pāri cepumiem šokolādi.
6.
Cep 180 grādos 25 minūtes.
Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Fotoreceptes
Veģetārās
Veselīgās
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Kāpēc pirms cepšanas kartupeļus izpeldināt ledainā ūdenī ar sāli?
Recepšu izlases
Kad kartupeļi nolasīti, tad jācep pankūkas: 20 receptes kartupeļu izgaršošanai
Recepšu izlases
Tev ir bietes? Mums ir idejas, kā tās garšīgi dabūt burkā: 18 receptes
Padomi
Viena lieta, kas obligāti jāizdara, pirms liec saldētavā gaļu
Interesanti
Vai tu liktu šīs sēnes savā groziņā?
Padomi
Izcilas kartupeļu pankūkas: kas jāņem vērā?
TVNET jaunākie raksti