Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Bezglutēna pankūkas ar rūgušpienu un āboliem

Bezglutēna pankūkas ar rūgušpienu un āboliem

FOTO: Sanda Mekša

Milti izmantoti Schar Mehl farine - pankūkām un mērcēm. Bet var gatavot arī ar parastajiem miltiem. Rūgušpiena vietā var lietot kefīru, bet tad cukurs jālieto mazāk.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 ola
  • 8 ēd. k. bezglutēna miltu
  • 6 ēd. k. cukura
  • 500 ml rūgušpiena
  • 2 āboli
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 2 šķipsna/s sāls
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Olu sakuļ ar cukuru un sāli (2 lielas šķipsnas).
  2. Pievieno rūgušpienu, samaisa.
  3. Pievieno miltus (8 ēd. k. ar kaudzi), kārtīgi sakuļ, lai nebūtu kunkuļu.
  4. Pievieno nomizotus, uz rupjās rīves sarīvētus ābolus, samaisa.
  5. Pievieno cepamo pulveri, samaisa. Mīklai jābūt biezai, vijīgai.
  6. Ar ēdamkaroti liek pannā sakarsētā eļļā, cep zeltainas no abām pusēm.
    Ar ēdamkaroti liek pannā sakarsētā eļļā, cep zeltainas no ab...

    FOTO: Sanda Mekša

  7. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!

    FOTO: Sanda Mekša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu kartupeļu sacepums

Rīvētu kartupeļu sacepums

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas