Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Brokastis

Bezglutēna pankūkas ar rūgušpienu un āboliem

Foto: Sanda Mekša
Milti izmantoti Schar Mehl farine - pankūkām un mērcēm. Bet var gatavot arī ar parastajiem miltiem. Rūgušpiena vietā var lietot kefīru, bet tad cukurs jālieto mazāk.
Paldies Receptes.lv lasītājai par iesūtīto recepti.
Pagatavošana
40 min
1. Olu sakuļ ar cukuru un sāli (2 lielas šķipsnas).
2. Pievieno rūgušpienu, samaisa.
3. Pievieno miltus (8 ēd. k. ar kaudzi), kārtīgi sakuļ, lai nebūtu kunkuļu.
4. Pievieno nomizotus, uz rupjās rīves sarīvētus ābolus, samaisa.
5. Pievieno cepamo pulveri, samaisa. Mīklai jābūt biezai, vijīgai.
6. Ar ēdamkaroti liek pannā sakarsētā eļļā, cep zeltainas no abām pusēm.
Foto: Sanda Mekša
7. Lai labi garšo!
Foto: Sanda Mekša
Uz augšu