Sagatavo cepamo veidni 20x20 cm. Ieklājot ar foliju vai cepamo papīru.
Veido cepumu masu: sasmalcinātus cepumus sajauc ar kausēto sviestu un liek veidnē, izmantojot karoti sapresē.
Liek cepties 175°C, 8 minūtes. Noliek malā atdzesēt.
Lielā bļodā ar mikseri 1 minūti kuļ krēmsieru.
Pievieno jogurtu, olas, cukuru un miltus, miksē 3 minūtes.
Pievieno vaniļas ekstraktu un citrona sulu miksē vēl 1 minūti.
Iemaisa šokolādes gabaliņus. Iegūto masu lej veidnē pāri cepumu kārtai, izlīdzina un liek cepties 175°C 5 min.Tad izņem ārā un kūku pārklāj ar foliju un turpina cept 20 minūtes.
Kad gatava, atdzesē istabas temperatūrā (neizņem kūku no veidnes).
Atdzisušo kūku liek ledusskapī uz 3-4 stundām.
Kūku pirms servēšanas izņem no veidnes un sagriež gabaliņos - man sanāca 12 nelieli gabaliņ.
Var uzglabāt noslēgtā traukā, ledusskapī līdz 7 dienām.
Saldētavā var uzglabāt 2-3 mēnešus.