1. Bļodā sajauc miltus, pūdercukuru un kukurūzas cieti, vienmērīgi samaisa.
2. Otrā bļodā olbaltumus viegli saputo ar olīveļļu.
3. Mitrās sastāvdaļas iemaisa pie sausajām, apmaisa un atstāj uz pāris minūtēm “saprecēties”.
4. Cepeškrāsni uzkarsē uz 175 grādiem.
5. Uz cepamā papīra vai silikona paklājiņa liek nepilnu pus ēdamkaroti mīklas un ar karoti izlīdzina aplītī, bet ļoti plānā, plānā kārtiņā.
6. Tā izveido 2-3 cepumus un liek cepeškrāsnī uz 4-5 minūtes, jāņem ārā tad, kad maliņas paliek brūnas.
7. Izņemto cepumiņu ātri ar naža palīdzību noņem no virsmas, ieliek novēlējumu, pārloka uz pusēm un uz pirksta pārloka uz leju. Cepumiņu liek krūzītē vai kādā mafinu formiņā sastingt.
8. Tā atkārto darbiņu, kamēr visi cepumiņi sacepti un salocīti.
! Iesaku reize cept ne vairāk par 2-3 cepumiem, jo tie jāloka ļoti ātri, kamēr nav sacietējuši. !!var pievienot garšai arī vaniļu/kanēli/kakao.