Sākums > Receptes > Uzkodas

Lavašs ar vistas girosu un dārzeņiem

2020. gada 28. decembris
Foto: Madara Stankeviča
Vistas girosa vietā var izmantot vienkārši kūpinātu vistiņu vai aizstāt ar kūpinātu cūkgaļas gabaliņu kādu.
Pagatavošana
260 min
1. Dārzeņus, zaļumus un vistu sagriež mazos gabaliņos.
2. Lavašu apziež kārtīgi ar kausēto sieru - uzmanīgi, lai to nesaplēstu. Vēlams noturēt istabas temperatūrā, lai mīkstāks un vieglāk klājas.
3. Tad uz lavaša ber visas sastāvdaļas - secībai nav nozīmes.
4. Sarullē, ietin pārtikas plēvē un liek ledusskapī uz 3-4 stundām.
Griež un bauda!

Labu apetīti!
Foto: Madara Stankeviča
Uz augšu