O, 8.10.2024.
Laika ziņas
Horoskopi
Komanda
Reklāma
Noteikumi
Par TVNET+
Ziņas
Latvijā
Ārvalstīs
Viedokļi
Satiksme
Kriminālziņas
TVNET+
Sports
Basketbols
Motoru sports
Futbols
Cīņas sports
Hokejs
Vieglatlētika
Teniss
Citi sporta veidi
Financenet
Finanšu ziņas
TechBiz
Komentāri
Sejas
Slavenības
Kultūra
Šovbizness
Planēta
Atklājumi
Ceļojumi
Kosmoss
Klimats
Vēsture
Egoiste
Attiecības
Pieredzes
Laiks sev
Mode
Auto
Auto jaunumi
Ceļš un likums
Ceļmalas stāsti
Motocikli
Garāža
Receptes
Recepšu izlases
Padomi
Recepšu kolekcijas
Interesanti
Fotoreceptes
Apollo
RUS
Padomi
Recepšu izlases
Interesanti
Recepšu kolekcijas
Fotoreceptes
Vārdnīca
Mans profils
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
receptes@tvnetgrupa.lv
Meklēt recepti
Filtri
Visas receptes
Pievienot recepti
Sākums
> Receptes
> Konditoreja un maize
> Bezē cepumi svētkiem
Bezē cepumi svētkiem
Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2020. gada 22. decembris
Cepumiņi svētku noskaņās.
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
120 min
1.
Lielā bļodā puto olu baltumu.
*Olu baltums ražots no kūtī dētām vistu olām
Foto: Publicitātes
2.
Pakāpeniski pa 1 ēdamkarotei pievieno cukuru un puto, līdz tas izkusis un olu baltums kļuvis stingrs.
3.
Konditorejas maisiņa iekšpusē ar pārtikas krāsvielām ievelk divas līnijas.
4.
Maisiņu pilda ar saputoto olu baltumu.
5.
Uz cepamās plāts klāj cepamo papīru. Izspiež bezē cepumus.
6.
Cep 100 °C temperatūrā 1–1,5 stundas, līdz cepumi viegli nāk nost no cepamā papīra.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
7.
Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Receptes.lv iesaka
Lasītākais šonedēļ
Padomi
Kāpēc pirms cepšanas kartupeļus izpeldināt ledainā ūdenī ar sāli?
Recepšu izlases
Kad kartupeļi nolasīti, tad jācep pankūkas: 20 receptes kartupeļu izgaršošanai
Padomi
Viena lieta, kas obligāti jāizdara, pirms liec saldētavā gaļu
Recepšu izlases
Tev ir bietes? Mums ir idejas, kā tās garšīgi dabūt burkā: 18 receptes
Interesanti
Vai tu liktu šīs sēnes savā groziņā?
Padomi
Izcilas kartupeļu pankūkas: kas jāņem vērā?
TVNET jaunākie raksti