Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča

Bezē cepumi svētkiem

Cepumiņi svētku noskaņās.
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
120 min
1. Lielā bļodā puto olu baltumu.

*Olu baltums ražots no kūtī dētām vistu olām
Foto: Publicitātes
2. Pakāpeniski pa 1 ēdamkarotei pievieno cukuru un puto, līdz tas izkusis un olu baltums kļuvis stingrs.
3. Konditorejas maisiņa iekšpusē ar pārtikas krāsvielām ievelk divas līnijas.
4. Maisiņu pilda ar saputoto olu baltumu.
5. Uz cepamās plāts klāj cepamo papīru. Izspiež bezē cepumus.
6. Cep 100 °C temperatūrā 1–1,5 stundas, līdz cepumi viegli nāk nost no cepamā papīra.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
7. Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu