Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Aukstā gaļa jeb galerts

Aukstā gaļa jeb galerts

FOTO: Veronika Levša

Recepte un foto no bloga: Veronika love to cook
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cūkas kājas
  • Vistas stilbiņi
  • Liellopa gaļa
  • Cūkgaļa
  • Lauru lapas
  • Piparu graudi
  • Sāls
  • Sīpoli
  • Ķiploki
  • Burkāni
  • Zirņi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

500 min.
  1. Gaļu nomazgā, liek katlā un ļauj visam uzvārīties. Vāra 1 - 2 minūtes, tad pirmo buljonu izlej ārā, tad pielej jaunu ūdeni, gaļu iekšā. Obligāti noputo! Un vāra uz pašas mazākās uguns.
  2. Gaļu vārīju kopumā 6 stundas, kopā ar sīpoliem ar visu mizu. Uz beigām liku visas garšvielas un burkānus iekšā.
  3. No katla izņem visu saturu, buljonu nokāš, gaļu saplēš ar pirkstiem. Buljonu pagaršo, lai nekas netrūkst.
  4. Tad liek formiņās zaļumus - zaļos zirnīšus, burkānus, gaļu un buljonu pāri. Pirms tam buljonam noņem tauka kārtiņu. Un ledusskapī iekšā!

    Lai labi garšo
    Tad liek formiņās zaļumus  - zaļos zirnīšus, burkānus, gaļu...

    FOTO: Veronika Levša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas