Skip to footer
Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Iesūti ziņu!
Sākums > Receptes > Salāti

Kuskusa salāti ar tunci un zaļumiem

Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
12 min
1. Kuskusu pārlej ar buljonu (vistas vai dārzeņu), lai to nedaudz pārsegtu, uzliek vāku un atstāj uz 5-7 minūtes uzbriest.
2. Tikmēr sagriež papriku, sarkano sīpolu, sasmalcina visus zaļumus (pētersīļi, baziliks, dilles, maurloki vai parastie loki - kārtīga bunte).
3. Kuskusu pārliek lielā šķīvī, liek pāri visas pārējās sasmalcinātās sastāvdaļas un tunci, papildina ar olīveļļu, sāli.
Foto: Publicitātes
4. Visu kārtīgi samaisa un pasniedz.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Komentāri
Uz augšu