Sākums > Receptes > Salāti

Kuskusa salāti ar tunci un zaļumiem

2020. gada 7. decembris
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
12 min
1. Kuskusu pārlej ar buljonu (vistas vai dārzeņu), lai to nedaudz pārsegtu, uzliek vāku un atstāj uz 5-7 minūtes uzbriest.
2. Tikmēr sagriež papriku, sarkano sīpolu, sasmalcina visus zaļumus (pētersīļi, baziliks, dilles, maurloki vai parastie loki - kārtīga bunte).
3. Kuskusu pārliek lielā šķīvī, liek pāri visas pārējās sasmalcinātās sastāvdaļas un tunci, papildina ar olīveļļu, sāli.
Foto: Publicitātes
4. Visu kārtīgi samaisa un pasniedz.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu