Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Kuskusa salāti ar tunci un zaļumiem

Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 2 kārbas tunča eļļā
  • 200 g kuskusa
  • 300 ml buljona
  • Zaļumi
  • 1 paprika
  • 1/2 sarkanā sīpola
  • Olīveļļa pēc garšas
  • Jūras sāls pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

12 min.
  1. Kuskusu pārlej ar buljonu (vistas vai dārzeņu), lai to nedaudz pārsegtu, uzliek vāku un atstāj uz 5-7 minūtes uzbriest.
  2. Tikmēr sagriež papriku, sarkano sīpolu, sasmalcina visus zaļumus (pētersīļi, baziliks, dilles, maurloki vai parastie loki - kārtīga bunte).
  3. Kuskusu pārliek lielā šķīvī, liek pāri visas pārējās sasmalcinātās sastāvdaļas un tunci, papildina ar olīveļļu, sāli.
    Kuskusu pārliek lielā šķīvī, liek pāri visas pārējās sasmalc...

    FOTO: Publicitātes

  4. Visu kārtīgi samaisa un pasniedz.

    Labu apetīti!
    Visu kārtīgi samaisa un pasniedz.

Labu apetīti!

    FOTO: Publicitātes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Citādais Napoleons ar ogām un vārīto krēmu

Citādais Napoleons ar ogām un vārīto krēmu

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas