Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Zupas

Sarkano lēcu zupa ar puravu un spinātiem

Foto: Madara Stankeviča
Atslodzei no gaļas lēcu zupa ar spinātiem un puravu Āzijas stilā. Rezultāts: pilns zupas šķīvis saulainu garšu.
Pagatavošana
30 min
1. Vāra ūdeni. Var izmantot dārzeņu buljonu, lai piesātinātāka garša.
2. Notīra un sarīvē ingveru. Kārtīgu ēdamkaroti.
3. Notīra un sagriež mazoa gabaliņos ķiploku.
4. Lēcas noskalo, ber uz pannas. Pievieno ingveru, ķiploku, kurkumu. Visu karsē, līdz kiploks sāk smuki smaržot. Ber visu ūdeni un vāra 10 minūtes.
5. Pa to laiku nomazgā un sagriež puravu. Uz pannas, ar dažām lāsēm eļļas apcep. Pievieno lēcām, pieber nedaudz sāli un pielej kokosriekstu pienu.
6. Visu karsē vēl 5-7 minūtes.
7. Beigās iemaisa spnātus un ņem nost no uguns.
Pasniedz.

Labu apetīti!
Foto: Madara Stankeviča
Uz augšu