Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Sarkano lēcu zupa ar puravu un spinātiem

Sarkano lēcu zupa ar puravu un spinātiem

FOTO: Madara Stankeviča

Atslodzei no gaļas lēcu zupa ar spinātiem un puravu Āzijas stilā. Rezultāts: pilns zupas šķīvis saulainu garšu.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 100 g sarkano lēcu
  • 1 puravs
  • 70 g spinātu
  • 1 tējk. Kurkuma
  • 1 ēd. k. ingvera
  • 750 ml ūdens
  • 400 ml Kokosriekstu piens
  • Sāls
  • 3 daiviņa/s ķiploka
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vāra ūdeni. Var izmantot dārzeņu buljonu, lai piesātinātāka garša.
  2. Notīra un sarīvē ingveru. Kārtīgu ēdamkaroti.
  3. Notīra un sagriež mazoa gabaliņos ķiploku.
  4. Lēcas noskalo, ber uz pannas. Pievieno ingveru, ķiploku, kurkumu. Visu karsē, līdz kiploks sāk smuki smaržot. Ber visu ūdeni un vāra 10 minūtes.
  5. Pa to laiku nomazgā un sagriež puravu. Uz pannas, ar dažām lāsēm eļļas apcep. Pievieno lēcām, pieber nedaudz sāli un pielej kokosriekstu pienu.
  6. Visu karsē vēl 5-7 minūtes.
  7. Beigās iemaisa spnātus un ņem nost no uguns.
    Pasniedz.

    Labu apetīti!
    Beigās iemaisa spnātus un ņem nost no uguns.
Pasniedz....

    FOTO: Madara Stankeviča

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Piparkūku mīkla

Piparkūku mīkla

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas