-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Salāti
-
>
Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem
Kārtīga salātu bļoda ar gardiem un veselīgiem elementiem.
Receptes un foto autore: Mārīte Eglīte
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Spināti
-
Ledussalāti
-
Paprika
-
Gurķis
-
Zilais sīpols
-
Turku zirņi
-
Auksti kūpināts tuncis
-
Ķiploks
-
Paprikas pulveris
- Mērcei:
-
Graudainās franču sinepes
-
Olīveļļa
-
Citrons
-
Medus
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
15 min.
-
Bundžiņa turku zirņusapcep uz pannas, pārber mazliet saldo paprikas pulveri un sakapātu ķiploka daiviņu.
-
Tunci sagriež plānās strēmelēs, protams, var izmantot arī svaigu vai jebkuru citu kūpinātu zivi.
-
Mērcei sablendē graudainās franču sinepes, olīveļļu, citrona sulu, medu, sāli, piparus.
-
Visu kārto traukā un pārlej ar mērci.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs