Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Sarkanais samts

FOTO: Publicitātes

Patriotiski, skaisti un gardi.
Recepte un foto no bloga: Ēdam skaisti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Pamatnei:
  • 250 g miltu
  • 300 g cukura
  • 3 olas
  • 110 g sviesta
  • 280 ml piena
  • 20 g cepamā pulvera
  • 10 g baltvīna etiķa
  • 2 ēd. k. kakao
  • Sāls šķipsna/s
  • Sarkanā pārtikas krāsviela
  • Pildījumam:
  • 360 g Philadelphia light krēmsiers
  • 50 g pūdercukura
  • Citrona sula
  • Vaniļas cukurs šķipsna/s
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

300 min.
  1. Palielā bļodā ar mikseri kārtīgi saputo cukuru ar sviestu un pakāpeniski ieputo pa vienai olai.
    Visas sastāvdaļām jābūt istabas temperatūrā!
  2. Citā bļodā sasijā kopā miltus, kakao, cepamo pulveri.
  3. Glāzē ielej istabas temperatūrā esošu pienu un pielej baltvīna etiķi, pagaida pāris minūtes, kamēr pienu “sarauj” paniņveidīgā masā. Ja reakcija nenotiek, pielej vēl mazliet etiķi. Kad reakcija notikusi, pievieno pārtikas krāsvielu un samaisa;.
  4. Pirmajā traukā, kur saputots cukurs ar sviestu ber mazliet sauso masu( apmēram 1/4), iemaisa, tad daļu piena, iemaisa, tad atkal miltu masu un to atkārto kamēr viss ir iemaisīts mīklā.
  5. Kad tortes masa gatava, lej to 20 cm vai 24 cm kūkas cepamajā formā (tam jābūt ietaukotām malām un apakšai izklātai ar cepampapīru) un liek uzkarsētā cepeškrāsnī 180 grādos uz aptuveni 30- 40 minūtes (gatavību pārbauda, kamēr pie koka iesmiņa nekas nelīst klāt).
  6. Kad biskvīts gatavs, to kārtīgi atdzesē, pārgriež uz pusēm.
  7. Sagatavo pildījumu, sajaucot viss pildījuma sastāvdaļas un kārtīgi saputojot.
  8. Viduci kārtīgi iesmērē ar krēmsiera masu un liek virsū otru biskvīta daļu. Rotā pēc sirds patikas un liek ledusskapi, lai kūkas garšas “saprecas”

    Lai labi garšo!
    Viduci kārtīgi iesmērē ar krēmsiera masu un liek virsū...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Adventes tiramisu

Adventes tiramisu

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas