Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Bezē rulete ar krēma un ievārījuma pildījumu

Bezē rulete ar krēma un ievārījuma pildījumu

FOTO: Publicitātes

Šī bezē rulete vienaldzīgos neatstāj!
Iesaka pavārmākslas eksperte Anna Panna
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Bezē:
  • 4 olas baltumi
  • 250 g cukura
  • 1/2 tējk. vanilīna cukurs
  • Pildījumam:
  • 250 g Mascarpone siers
  • 100 g saldā krējuma
  • 1-2 ēd. k. pūdercukurs
  • Ogas vai ievārījums
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

75 min.
  1. Sakarsē krāsni līdz 180 grādiem.
  2. Bļodā puto olas baltumus, pievienojot cukuru. Puto, līdz cukurs ir pilnībā izkusis.
  3. Olu baltumu smērē uz cepamās pannas, kas noklāta ar cepamo papīru. Izlīdzina baltumus pa pannu vienā plāksnē.
  4. Olu baltumus liek cepties krāsnī uz 12 minūtēm, samazina temperatūru līdz 160 grādiem un cep vēl 10 minūtes.
  5. Pēc cepšanas bezē plāksni pārklāj ar dvieli un ļauj atdzist. Pēc atdzišanas pagriež to otrādi.
  6. Tikmēr pagatavo krēmu – samaisa Mascarpone sieru ar pūdercukuru un saldo krējumu. Puto, līdz rodas viendabīgs krēms.
  7. Kad rulete ir pilnībā atdzisusi, noņem cepamo papīru un pārsmērē ar krēmu, saber ogas, vai pievieno ievārījumu un aizrullē.
  8. Sagriež vēlamā porciju daudzumā un pasniedzot pārber ar pūdercukuru.

    Lai labi garšo!
    Sagriež vēlamā porciju daudzumā un pasniedzot pārber ar pūde...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rīvētu ābolu pankūkas

Rīvētu ābolu pankūkas

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas