Burkānmaize

2020. gada 26. oktobris
Foto: Publicitātes
Ja maizīti gribas lielāku, sastāvdaļas droši dubulto (arī cepšanas laiku) :)
Recepte un foto no bloga: Ēdam skaisti
Pagatavošana
50 min
1. Bļodā saspaida banānu, iekuļ olu, pievieno taukvielu, vaniļu, saldinātāju, sakuļ viendabīgā masā.
2. Iesijā klāt miltus, sodu un pievieno šķipsniņu sāls, samaisa.
3. Sarīvē burkānu un iemaisa masā, pievieno ķirbju sēkliņas un rozīnes.
4. Visu kārtīgi sajauc kopā un lej ietaukotā cepšanas formiņā.
5. Cep 175 grādos apmēram 20 minūtes (gatavību pārbauda ar koka irbulīti).
6. Kad maizīte gatava un atdzisusi, sakuļ krēmsieru ar saldinātāju un pārsmērē augšpusi.
Foto: Publicitātes
7. Servē un izbauda rudens garšu.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu