Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Burkānmaize

FOTO: Publicitātes

Ja maizīti gribas lielāku, sastāvdaļas droši dubulto (arī cepšanas laiku) :)
Recepte un foto no bloga: Ēdam skaisti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 130 g auzu miltu
  • 120 g rīvēts burkāns
  • 1 banāns
  • Ķirbju sēklas
  • Dzeltenās rozīnes
  • 1 ola
  • 2 ēd. k. medus
  • 1 ēd. k. eļļas
  • 1 tējk. sodas
  • Vaniļa šķipsna/s
  • Sāls šķipsna/s
  • Glazūrai:
  • 100 g krēmsiera
  • Medus tējk.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Bļodā saspaida banānu, iekuļ olu, pievieno taukvielu, vaniļu, saldinātāju, sakuļ viendabīgā masā.
  2. Iesijā klāt miltus, sodu un pievieno šķipsniņu sāls, samaisa.
  3. Sarīvē burkānu un iemaisa masā, pievieno ķirbju sēkliņas un rozīnes.
  4. Visu kārtīgi sajauc kopā un lej ietaukotā cepšanas formiņā.
  5. Cep 175 grādos apmēram 20 minūtes (gatavību pārbauda ar koka irbulīti).
  6. Kad maizīte gatava un atdzisusi, sakuļ krēmsieru ar saldinātāju un pārsmērē augšpusi.
    Kad maizīte gatava un atdzisusi, sakuļ krēmsieru ar saldi...

    FOTO: Publicitātes

  7. Servē un izbauda rudens garšu.

    Lai labi garšo!
    Servē un izbauda rudens garšu.

Lai labi garšo!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Adventes augļu kūka

Adventes augļu kūka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas