1. Olas ar šķipsniņu sāli puto 1 minūti ar mikseri.
2. Pievieno cukuru, puto līdz 4 minūtēm.
3. Pievieno pienu un sviestu, sakuļ mīklu.
4. Tad izsijātus miltus, samaisa un noliek māla, cepamo pulveri liek beigās.

Foto: Veronika Levša
5. Nomizo ābolus, izņem serdi, un sagriež vai uz rīves, kā labāk, plānās šķēlītēs.
6. Mīklā ieber cepamo pulveri, apmaisa un pievieno ābolus, visu prātīgi sajauc.

Foto: Veronika Levša
7. Formiņu iesmērē ar sviestu un apber ar miltiem, tad lieko nosit nost.
8. Mīklu lejam formā, un ar lāpstiņas palīdzību izlīdzina to visu taisni.

Foto: Veronika Levša
9. Cep cepeškrāsnī 200 grādos līdz zeltainam brūnumam.

Foto: Veronika Levša
10. Lai labi garšo!

Foto: Veronika Levša