Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Sulīgais ābolu pīrāgs

FOTO: Veronika Levša

Kolekcijas: Fotoreceptes
Pamēģināju šajā variantā, un palika par mīļāko pīrāgu. Ar patīkamu skābumiņu. Pīrāgs sanāca ļoti sulīgs. Formiņas ņemat kādas jums ir. Derēs jebkuras.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 olas
  • Sāls šķipsna/s
  • 100 g cukura
  • 20 g kaustēts sviests
  • 90 g miltu
  • Cepamais pulveris
  • 100 ml piena
  • 4-5 āboli
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Olas ar šķipsniņu sāli puto 1 minūti ar mikseri.
  2. Pievieno cukuru, puto līdz 4 minūtēm.
  3. Pievieno pienu un sviestu, sakuļ mīklu.
  4. Tad izsijātus miltus, samaisa un noliek māla, cepamo pulveri liek beigās.
    Tad izsijātus miltus, samaisa un noliek māla, cepamo pulveri...

    FOTO: Veronika Levša

  5. Nomizo ābolus, izņem serdi, un sagriež vai uz rīves, kā labāk, plānās šķēlītēs.
  6. Mīklā ieber cepamo pulveri, apmaisa un pievieno ābolus, visu prātīgi sajauc.
    Mīklā ieber cepamo pulveri, apmaisa un pievieno ābolus, visu...

    FOTO: Veronika Levša

  7. Formiņu iesmērē ar sviestu un apber ar miltiem, tad lieko nosit nost.
  8. Mīklu lejam formā, un ar lāpstiņas palīdzību izlīdzina to visu taisni.
    Mīklu lejam formā, un ar lāpstiņas palīdzību izlīdzina to vi...

    FOTO: Veronika Levša

  9. Cep cepeškrāsnī 200 grādos līdz zeltainam brūnumam.
    Cep cepeškrāsnī 200 grādos līdz zeltainam brūnumam.

    FOTO: Veronika Levša

  10. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!

    FOTO: Veronika Levša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Adventes augļu kūka

Adventes augļu kūka

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas