Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Mājas “TWIX”

FOTO: Publicitātes

Katram sava, veselīgāka iecienītās šokolādes versija.
Recepte un foto no bloga: Ēdam skaisti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Cepumam:
  • 60 g rīsu miltu
  • 1 ola
  • 1-2 ēd. k. stēvijas
  • 1 tējk. kokosriekstu eļļas
  • 1/2 tējk. cepamā pulvera
  • Pildījums:
  • 125 g zemesriekstu sviesta
  • Glazūrai:
  • 50 g melnā šokolāde
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Bļodā sajauc visas cepuma sastāvdaļas, kārtīgi samaisa un masu lej uz paplātes cepamā papīra. Ar silikona lāpstiņu vienmērīgi izlīdzina taisnstūra/kvadrāta formā un liek 180 grādos cepties uz aptuveni 10-15 minūtes.
  2. Kad cepumu masa gatava, izņem, un kamēr tā vēl karsta sagriež garenos taisnstūrīšos.
  3. Kad pamatnītes cepums atdzisīs, uz tā ar tējkaroti uzsmērē zemesriekstu sviestu.
  4. Kad visi cepumi apsmērēta, tos noliek ledusskapī sastingt.
  5. Ūdens peldē izkausē šokolādi, izņem cepumus, liek pa vienam uz kāda paaugstinājuma un ar otiņu glazē.
    Ūdens peldē izkausē šokolādi, izņem cepumus, liek pa vienam...

    FOTO: Publicitātes

  6. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Neparastās vistas filejas kotletes

Neparastās vistas filejas kotletes

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. oktobris 10:26 23.10 10:26
Kāpēc biezpiena plācenīši uz pannas izjūk, ir cieti vai zaudē formu?
10 izplatītākās kļūdas

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas