Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Deserti

Mājas “TWIX”

Foto: Publicitātes
Katram sava, veselīgāka iecienītās šokolādes versija.
Recepte un foto no bloga: Ēdam skaisti
Pagatavošana
60 min
1. Bļodā sajauc visas cepuma sastāvdaļas, kārtīgi samaisa un masu lej uz paplātes cepamā papīra. Ar silikona lāpstiņu vienmērīgi izlīdzina taisnstūra/kvadrāta formā un liek 180 grādos cepties uz aptuveni 10-15 minūtes.
2. Kad cepumu masa gatava, izņem, un kamēr tā vēl karsta sagriež garenos taisnstūrīšos.
3. Kad pamatnītes cepums atdzisīs, uz tā ar tējkaroti uzsmērē zemesriekstu sviestu.
4. Kad visi cepumi apsmērēta, tos noliek ledusskapī sastingt.
5. Ūdens peldē izkausē šokolādi, izņem cepumus, liek pa vienam uz kāda paaugstinājuma un ar otiņu glazē.
Foto: Publicitātes
6. Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu