Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinētas bietītes gabaliņos bez pasterizēšanas

Marinētas bietītes gabaliņos bez pasterizēšanas

FOTO: Zane Bloka

Kolekcijas: Fotoreceptes
Ir pienācis sarkano bietīšu laiks. Marinētas ar ķimenēm vai bez, kas var būt labāks, un ja nu paliek pēc ziemas pāri, tad vasarā pirmā aukstā zupa garantēta.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Bietes
  • 2 ēd. k. sāls
  • 3 ēd. k. cukura
  • 6 ēd. k. etiķa 9%
  • 1 ēd. k. ķimeņu
  • 3 lauru lapas
  • 5-8 smaržīgie pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Nomazgā un novāra bietes ar visu mizu. Vārīšanas ilgums atkarīgs no biešu izmēra, tamdēļ pārbauda procesa laikā, kad ir gatavas.
  2. Kad ir gatavas, tad nokāš, atdzesē un nomizo, sagriež vai sarīvējām - kā nu katram patīk.
    Kad ir gatavas, tad nokāš, atdzesē un nomizo, sagriež vai sa...

    FOTO: Zane Bloka

  3. Liek vārīties marinādi.
    Sastāvdaļas norādītas uz 1 l ūdens.
    Liek vārīties marinādi.
Sastāvdaļas norādītas uz 1 l ūdens....

    FOTO: Zane Bloka

  4. Kad marināde ir gatava, sagrieztās bietes ielieka marinādes katlā, ļauj tam visam uzvārīties un slēdz ārā. Pilda karstu burkās un vāku virsū.

    Labu apetīti!
    Kad marināde ir gatava, sagrieztās bietes ielieka marinādes...

    FOTO: Zane Bloka

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Makaroni ar malto gaļu un ķirbi

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas