1. Sagatavo pamatnes masu sajaucot visas sastāvdaļas, samīca bumbā un liek sastingt ledusskapī uz 15-20 mintēm.
2. Kad mīkla atvēsinājusies, to rūpīgi izkārto formiņā (formu pirms tam pārkaisa ar miltiem) un mazliet piepaceļ maliņas. Pamatni sabaksta ar dakšiņu.
3. Sajauc rikotu ar krēmsieru viendabīgā masā, pievieno kukurūzas cieti un samaisa. Uzputo olbaltumus, pievieno sali, putojot pakāpeniski pievieno medu, puto kamēr olbaltums ir stingrs.
4. Lēnam un maigi olbaltuma masā iemaisa siera masu. Maisa tā, lai olbaltums stipri nenoplok.
5. Masu lej uz pamatnes un liek 180 grādos uzkarsētā cepeškrāsnī uz aptuveni 25-30 minūtes. Lai augšiņa neapbrūnē par daudz, to var piesegt beigās ar cepamo papīru.
6. Kad kūka gatava to atdzesē istabas temperatūrā.
7. Glazūru pagatavo sajaucot pienu, kakao, cieti un saldinātāju. Karsē līdz masa sāk biezēt, pievieno riekstus un beigās uzlej uz kūkas.