1. Cepšanas veidnes apakšu izklāj ar cepamo papīru.
2. Bumbierus pārgriež uz pusēm, ar tējkaroti izņem sēkliņas. Apslaka ar citrona sulu un izkārto veidnē ar “vēderiņiem” uz leju. Starp bumbieriem starpiņās mazliet ieliek medu.
3. Atdala olas baltumus no dzeltenumiem.
4. Dzeltenumus sajauc ar daļu medus, jogurtu (var aizstāt ar skābo krējumu), krēmsieru, samaisa viendabīgā masā.
5. Uzputo baltumus, putojot pakāpeniski ieputo arī atlikušo medus daudzumu.
6. Pie baltumiem maigi iemaisa otru šķidro masu.
7. Iesijā miltus ar sodu un šķipsniņu sāls.
8. Visu rūpīgi samaisa un lej uz bumbieriem.
9. Liek 180grados uzkarsētā cepeškrāsnī uz aptuveni 30-35 minūtes (no gatavošanas vidus augšpusi piesedz ar cepampapīru, lai tā neapdeg).
10. !!! Pīrāgu ieteicams no formas apgriezt un izņemt, kad tas ir padzisis.

Foto: Publicitātes
11. Augšpusi pirms pasniegšanas var apkaisīt ar kanēli.
Lai labi garšo!

Foto: Publicitātes