Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Mājas adžika

FOTO: Publicitātes

Pikanta piedeva pie dažādiem ēdieniem. Labs veids kā izmantot tomātus un papriku, ja pilnas siltumnīcas.
Ja satraucies, ka adžika būs pārāk pikanta, samazini piparu daudzumu, vai tieši otrādāk - piešauj vēl!
Receptes un foto autore: Erica Button
Citas receptes: Button_food
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2.5 kg tomātu
  • 2.5 kg paprikas
  • 0.5 kg čili pipari
  • 150 g ķiploka
  • 200 g cukura
  • 60 g sāls
  • 50 ml etiķis
  • Zaļumi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Tomātus, papriku (izvēlas sarkano, atbrīvo no sēkliņām), čili piparus un ķiplokus - sablendē. Tad sāk pakāpenisku vārīšanas procesu.
    Tomātus, papriku (izvēlas sarkano, atbrīvo no sēkliņām), čil...

    FOTO: Publicitātes

  2. Tomātus vāra stundu, pievieno papriku un pavāra vēl 15 minūtes, tad pievieno zaļumus (pēc paša izvēles) un ķiplokus, piparus un vāra vēl 5 minūtes, pievieno cukuru, sāli un etiķi.
  3. Karstu pilda burciņās.

    Lai labi garšo!
    Karstu pilda burciņās.

Lai labi garšo!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptie siera bumbieri

Ceptie siera bumbieri

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas