Mājas adžika

2020. gada 7. septembris
Foto: Publicitātes
Pikanta piedeva pie dažādiem ēdieniem. Labs veids kā izmantot tomātus un papriku, ja pilnas siltumnīcas.
Ja satraucies, ka adžika būs pārāk pikanta, samazini piparu daudzumu, vai tieši otrādāk - piešauj vēl!
Receptes un foto autore: Erica Button
Citas receptes: Button_food
Pagatavošana
30 min
1. Tomātus, papriku (izvēlas sarkano, atbrīvo no sēkliņām), čili piparus un ķiplokus - sablendē. Tad sāk pakāpenisku vārīšanas procesu.
Foto: Publicitātes
2. Tomātus vāra stundu, pievieno papriku un pavāra vēl 15 minūtes, tad pievieno zaļumus (pēc paša izvēles) un ķiplokus, piparus un vāra vēl 5 minūtes, pievieno cukuru, sāli un etiķi.
3. Karstu pilda burciņās.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu