Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinētas bietes.

Marinētas bietes.

FOTO: Gunta Adamoviča

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • Bietes kg
  • 7 ēd. k. cukura
  • 3 ēd. k. sāls
  • Pipari
  • Ķimenes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Bietes nomazgā un vāra veselas, mīkstas.Atdzesē un nomizo.Sagriež kubiņos.Saliek tīrās burkās un atdzesētu marinādi lej virsū.Tad sterilizē 10-15 minūtes un vāko ciet. P.s.Piparus melnos un ķimenes:jo vairāk,jo labāk.Recepte uz 1 l ūdens.Biešu daudzums neierobežots.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kabaču - plūmju kompots

Kabaču - plūmju kompots

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA