Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konservējumi Marinētas bietes.

Marinētas bietes.

FOTO: Gunta Adamoviča

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

1
porcijas
  • Bietes kg
  • 7 ēd. k. cukura
  • 3 ēd. k. sāls
  • Pipari
  • Ķimenes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Bietes nomazgā un vāra veselas, mīkstas.Atdzesē un nomizo.Sagriež kubiņos.Saliek tīrās burkās un atdzesētu marinādi lej virsū.Tad sterilizē 10-15 minūtes un vāko ciet. P.s.Piparus melnos un ķimenes:jo vairāk,jo labāk.Recepte uz 1 l ūdens.Biešu daudzums neierobežots.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Krēmīgā vista ar gailenēm un spinātiem

Krēmīgā vista ar gailenēm un spinātiem

Konservējumi

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas