1. Salātiem sagādājām Latvijas jaunos baklažānus, burkānus, sparģeļus, cigoriņa salātu un jaunos sīpolus. Dārzeņus sagriež visai rupjos gabalos.

Foto: Publicitātes
2. Sākumā ugunskurā sakarsē čuguna pannu, pievieno sviestu, sīpolus un burkānus, pievieno arī nedaudz cukura - lai karamelizējas. Tad pievieno atlikušos dārzeņus un beigās sviestā apcep arī salātus.

Foto: Publicitātes
3. Tad pannā izkausē krietnu sviesta gabalu un pievieno pāris ēdamkarotes medus, sulu no citrona pusītes.

Foto: Publicitātes
4. Pievieno aso piparu ievārījumu (var aizstāt ar sinepēm), sāli un piparus.

Foto: Publicitātes
5. To visu iemaisa dārzeņos.
6. Liekam uz šķīvja, dekorē. Ja nepieciešams, pievieno vēl sāli!
Labu apetīti!

Foto: Publicitātes