Karstie salāti var būt gan pamatēdiens, gan piedeva gaļas vai zivs maltītei.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
Sezonas dārzeņi
Sviests
Cukurs
1/2citroni
Aso piparu ievārījums
Medus
Sāls
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Pagatavošana
30 min.
Salātiem sagādājām Latvijas jaunos baklažānus, burkānus, sparģeļus, cigoriņa salātu un jaunos sīpolus. Dārzeņus sagriež visai rupjos gabalos.
FOTO: Publicitātes
Sākumā ugunskurā sakarsē čuguna pannu, pievieno sviestu, sīpolus un burkānus, pievieno arī nedaudz cukura - lai karamelizējas. Tad pievieno atlikušos dārzeņus un beigās sviestā apcep arī salātus.
FOTO: Publicitātes
Tad pannā izkausē krietnu sviesta gabalu un pievieno pāris ēdamkarotes medus, sulu no citrona pusītes.
FOTO: Publicitātes
Pievieno aso piparu ievārījumu (var aizstāt ar sinepēm), sāli un piparus.
FOTO: Publicitātes
To visu iemaisa dārzeņos.
Liekam uz šķīvja, dekorē. Ja nepieciešams, pievieno vēl sāli!