Sākums > Receptes > Uzkodas

Marinēts tofu siers

2020. gada 18. jūnijs
Foto: Receptes.lv
Tofu ir unikāls produkts, jo tam ir neitrāla garša, bet tas labi uzsūc sevī citu produktu garšas, tāpēc šī recepte tofu sieru padarīs par patiesi gardu uzkodu, kas patiks gan veģetāriešiem, gan gaļēdājiem.
Recepti sagatavoja ELVI kopā ar uztura speciālisti Jevgēniju Jansoni.
Pagatavošana
200 min
1. Sagriež tofu sieru 1x1 cm kubiņos un liec to puslitra burkā vai citā tāda paša apjoma traukā.
2. Bļodā rūpīgi samaisi visas pārējās receptes sastāvdaļas. Pirms tam smalki sakapā olīvas un saulē kaltētos tomātus.
3. Pārlej eļļas maisījumu pāri sieram, uzliek burkai vāku vai aptin trauka virsmu ar pārtikas plēvi un atstāj uz 3-4 stundām marinēties istabas temperatūrā (ja izmanto tikai olīveļļu, tad sieru nevajag likt ledusskapī, jo olīveļļa vēsumā sastingst. Ja marinādei izmanto olīveļļas un rapšu eļļas maisījumu, tad var uzglabāt arī ledusskapī).
4. Baudi sieru kopā ar iecienītu maizi vai grauzdiņiem!

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu