1. Sakarsē krāsni līdz 220 grādiem. Ietin katru saldo kartupeli folijā un liek cepties uz stundu, kamēr mīksts.
2. Kamēr cepas kartupelis, pannā lej eļļu, liec sasmalcinātu sīpolu, ķiploku un sāli. Sautē uz mazas liesmas 10 minūtes.
3. Pievieno pupiņas ar visu šķidrumu, garšaugus, paprikas pulveri, nedaudz čili un sautē, uzliekot vāku, 10 minūtes, kamēr maisījums vēl ir sulīgs, bet vairs nav šķidrs. Mērcei jābūt drīzāk ķepīgai nekā šķidrai.
4. Kad kartupelis gatavs, pārgriež to vidū no augšas, iegriežot tikai līdz vidum. Pilda ar pupiņām, pārlej ar jogurtu, uzber vēl nedaudz čili, piparus un pasniedz vienu pašu vai ar salātiem.