Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Brokastis Čia pudiņš ar Indijas riekstu pienu un ogām

Čia pudiņš ar Indijas riekstu pienu un ogām

FOTO: Publicitātes

Čia pudiņš ir ne vien gards, bet arī veselīgs. Darba maz, bet sēklām jāļauj vairākas stundas briest.
Receptes autore Rimi gardēde Signe Meirāne.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 60 g čia sēklu
  • 400 ml Indijas riekstu piena
  • Medus vai kļavu sīrupa pēc garšas
  • 1 šķipsna/s sāls
  • 1/4 tējk. kanēļa
  • Citrona miza
  • Ogas vai sagriezti augļi, vai sēklas pēc izvēles
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

375 min.
  1. Blenderī liek visas pudiņa sastāvdaļas, izņemot ogas, un ļoti viegli sablendē, lai veidojas vienmērīga masa.
  2. Lej traukos, kuros pasniegsi, un liek ledusskapī uz 6–12 stundām.
    Lej traukos, kuros pasniegsi, un liek ledusskapī uz 6–12 stu...

    FOTO: Publicitātes

  3. Pasniedz ar ogām vai sēklām pēc izvēles.

    Lai labi garšo!
    Pasniedz ar ogām vai sēklām pēc izvēles. 

Lai labi garšo!

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu uzpūteņa saldējums

Rabarberu uzpūteņa saldējums

Brokastis

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas