Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pilngraudu pasta ar sēnēm, cukīni un rikotu

Pilngraudu pasta ar sēnēm, cukīni un rikotu

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Kāpēc pilngraudu pasta? Veselīgāka!
Receptes autore Rimi gardēde Signe Meirāne.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 240 g pilngraudu pastas
  • 30 ml vīnogu kauliņu eļļas
  • 200 g eko šampinjonu
  • 250 g eko cukīni
  • 250 g rikotas
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Garšaugi – svaigs timiāns, rozmarīns, pētersīlis (kas garšo un ir pieejams);
  • 30 g Grana Padano siera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Katliņā verdošā sālsūdenī liekvārīties pastu.


  2. Tikmēr pannā sakarsē eļļu, liek tajā sēnes, kas sagrieztas uz pusēm vai 4 daļām un apcep uz lielas liesmas 5 minūtes.
  3. Tad pievieno nelielos gabalos sagrieztu cukīni, garšaugus, saspiestu ķiploku un pacep uz vidējas liesmas vēl 5 minūtes.
  4. Beigās pievieno rikotu un kausiņu ūdens, kurā vārās pasta. Samaisa un uz lielas liesmas pavāra. Visbeidzot pievieno sāli un piparus.
  5. Nokāš pastu, pievieno pannā sagatavotajai mērcei, pavāra 1 minūti un pasniedz, uzberot sieru.

    Labu apetīti!
    Nokāš pastu, pievieno pannā sagatavotajai mērcei, pavāra 1 m...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas