Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pilngraudu pasta ar sēnēm, cukīni un rikotu

Foto: Receptes.lv
Kāpēc pilngraudu pasta? Veselīgāka!
Receptes autore Rimi gardēde Signe Meirāne.
Pagatavošana
25 min
1. Katliņā verdošā sālsūdenī liekvārīties pastu.


2. Tikmēr pannā sakarsē eļļu, liek tajā sēnes, kas sagrieztas uz pusēm vai 4 daļām un apcep uz lielas liesmas 5 minūtes.
3. Tad pievieno nelielos gabalos sagrieztu cukīni, garšaugus, saspiestu ķiploku un pacep uz vidējas liesmas vēl 5 minūtes.
4. Beigās pievieno rikotu un kausiņu ūdens, kurā vārās pasta. Samaisa un uz lielas liesmas pavāra. Visbeidzot pievieno sāli un piparus.
5. Nokāš pastu, pievieno pannā sagatavotajai mērcei, pavāra 1 minūti un pasniedz, uzberot sieru.

Labu apetīti!
Foto: Publicitātes
Uz augšu