Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pilngraudu pasta ar sēnēm, cukīni un rikotu

Pilngraudu pasta ar sēnēm, cukīni un rikotu

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Kāpēc pilngraudu pasta? Veselīgāka!
Receptes autore Rimi gardēde Signe Meirāne.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

2
porcijas
  • 240 g pilngraudu pastas
  • 30 ml vīnogu kauliņu eļļas
  • 200 g eko šampinjonu
  • 250 g eko cukīni
  • 250 g rikotas
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Garšaugi – svaigs timiāns, rozmarīns, pētersīlis (kas garšo un ir pieejams);
  • 30 g Grana Padano siera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Katliņā verdošā sālsūdenī liekvārīties pastu.


  2. Tikmēr pannā sakarsē eļļu, liek tajā sēnes, kas sagrieztas uz pusēm vai 4 daļām un apcep uz lielas liesmas 5 minūtes.
  3. Tad pievieno nelielos gabalos sagrieztu cukīni, garšaugus, saspiestu ķiploku un pacep uz vidējas liesmas vēl 5 minūtes.
  4. Beigās pievieno rikotu un kausiņu ūdens, kurā vārās pasta. Samaisa un uz lielas liesmas pavāra. Visbeidzot pievieno sāli un piparus.
  5. Nokāš pastu, pievieno pannā sagatavotajai mērcei, pavāra 1 minūti un pasniedz, uzberot sieru.

    Labu apetīti!
    Nokāš pastu, pievieno pannā sagatavotajai mērcei, pavāra 1 m...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Rabarberu plātsmaize ar drumstalām

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas