Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Brokastis

Granola ar jogurtu

Foto: Publicitātes
Granola pietiks arī citām dienām.
Receptes autore Rimi gardēde Signe Meirāne.
Pagatavošana
60 min
1. Sakarsē krāsni līdz 140 grādiem. Izklāj ar cepamo papīru divas cepamās pannas.
2. Sablendē auzu pārslas, lai tās ir vidēji rupja maluma. Ieber bļodā pārslas, mandeles, linsēklas, pielej sīrupu, eļļu un visu ar rokām samaisi, lai eļļa un sīrups pārklāj auzas un riekstus.
3. Ieber pannā, izlīdzini un cep 45–50 minūtes, ik pa laikam apmaisot, jo malās maisījums ātrāk apbrūnēs.
4. Kad granola ir sagrauzdējusies, izņem to no krāsns un pilnībā atdzesē. Liec aizvākojamās burkās un pasniedz, kad vēlies.
5. Pasniedz, liekot bļodā jogurtu, virsū granolu, ogas un, ja vēlies, medu vai sīrupu.

Lai labi garšo!
Foto: Publicitātes
Uz augšu