Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Vistas fileja ar ledus salātiem

FOTO: Publicitātes

Mīksta vista, kraukšķīgi salāti un garda mērce - tas, kas nepieciešams labai maltītie.
Recepti sastādijis Rimi gardēdis un šefpavārs Normunds Baranovskis.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • Gaļai:
  • 2 vistas filejas
  • 1 ēd. k. paprikas pulvera
  • 1/2 tējk. sāls
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • 1/2 citrona sula
  • 2 ēd. k. olīveļļas
  • 1 ēd. k. sezama sēklu
  • Salātiem:
  • 1 galviņa ledussalātu
  • 1 garais gurķis
  • 2 tomāti
  • 1 sarkanais sīpols
  • Mērcei:
  • 2 ēd. k. bazilika pesto
  • 3 ēd. k. majonēzes
  • 1 tējk. citrona sulas
  • 20 g rīvēta cietā siera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Vistas fileju ierīvē ar eļļu, garšvielām un citrona sulu. Ietin to folijā un cep cepeškrāsnī 190 grādos 20 minūtes.
  2. Tad sagriež gabaliņos. Fileju var gatavot arī jau sagrieztu uz pannas, sākumā pievienojot garšvielas ar eļļu, bet, kad gaļa gatava, arī citrona sulu.
  3. Sagriež salātus un liek kārtās, pārlej ar mērci, sajaucot tās sastāvdaļas.
  4. Virsū kārto vistas filejas gabaliņus un pārkaisa sieru.

    Labu apetīti!
    Virsū kārto vistas filejas gabaliņus un pārkaisa sieru.

L...

    FOTO: Publicitātes

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu uzpūteņa saldējums

Rabarberu uzpūteņa saldējums

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas