Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Šokolādes kūka ar riekstiem, zefīriem un sāļiem cepumiem

Šokolādes kūka ar riekstiem, zefīriem un sāļiem cepumiem

FOTO: Veronika Levša

Kolekcijas: Fotoreceptes
Lielisks risinājums tiem, kam nav pieejama cepeškrāsns vai arī klasiskas kūka nekārojas. Izmantota forma ar 18 cm diametrā.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 100 g melnā šokolāde
  • 100 piena šokolāde
  • 50 g sviesta
  • 1 zefīrs
  • Rieksti pēc izvēles ( grauzdēti )
  • Cepumiņi vai brokastu pārslas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

80 min.
  1. 100 g melnās šokolādes, 25 g sviesta izkausē ūdens peldē.
  2. Kad viss labi izšķīdis, liek klāt cepumiem. Cepumus pims tam palielos gabalos sadrupina.
  3. Liek formiņā iekšā un ledusskapī.
  4. Plānās plāksnēs sagriež zefīru. Izņem formu ārā no ledusskapja un liek virsū sagriezti zefīru. Ievieto atpakaļ ledusskapī.
  5. Piena šokolādi izkausē ar atlikušo sviestu un pievieno apgrauzdētiem riekstiem, visu labi samaisa un liek virsū uz zefīra kārtas. Atstāj ledusskapī vismaz uz vienu stundu.
    Piena šokolādi izkausē ar atlikušo sviestu un pievieno apgra...

    FOTO: Veronika Levša

  6. Dekorē ar sadrupinātiem sāļajiem cepumiem un grauzdētām pārslām.
    Dekorē ar sadrupinātiem sāļajiem cepumiem un grauzdētām pārs...

    FOTO: Veronika Levša

  7. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!

    FOTO: Veronika Levša

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Vista ar spinātiem austrumnieku gaumē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas