1. Bļodā liek 3 banānus un ar dakšiņu saspaida.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2. Ielej pienu, eļļu un samaisa.
3. Pieber cukuru, miltus, visas garšvielas un sasmalcinātu šokolādi, samaisa.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
4. Kēksiņu pannā ieliek speciālos papīrīšus un lej mīklu (2/3 no formiņas tilpuma). Cep 185 grādos 20 minūtes.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
5. Gatavo krēmu. Avokado atbrīvo no kauliņa un mizas, tāpat kā banānus saspaida ar dakšiņu.
6. Pievieno krēmsieru - samaisa, pievieno kakao - samaisa.
7. Krēmu pilda konditorejas maisiņā un uzspiež uz atdzisušiem kēksiņiem.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
8. Dekorē ar sadrupinātām konfektēm vai citiem dekoriem pēc izvēles.
Lai labi garšo!

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs