Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Banānu mafini ar avokado-kakao krēmu

Virtuvē bēdīgi guļ ļoti gatavi un mīksti banāni? Izmanto tos, lai izceptu izcili gardus un mitrus mafinus ar neatkārtojamu avokado-kakao krēmu,
Pagatavošana
40 min
1. Bļodā liek 3 banānus un ar dakšiņu saspaida.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2. Ielej pienu, eļļu un samaisa.
3. Pieber cukuru, miltus, visas garšvielas un sasmalcinātu šokolādi, samaisa.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
4. Kēksiņu pannā ieliek speciālos papīrīšus un lej mīklu (2/3 no formiņas tilpuma). Cep 185 grādos 20 minūtes.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
5. Gatavo krēmu. Avokado atbrīvo no kauliņa un mizas, tāpat kā banānus saspaida ar dakšiņu.
6. Pievieno krēmsieru - samaisa, pievieno kakao - samaisa.
7. Krēmu pilda konditorejas maisiņā un uzspiež uz atdzisušiem kēksiņiem.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
8. Dekorē ar sadrupinātām konfektēm vai citiem dekoriem pēc izvēles.

Lai labi garšo!
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Uz augšu