Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Uzkodas

Konservētu zaļo zirnīšu uzkoda

Foto: Receptes.lv
Zaļie zirnīši ne tikai svētku rasolā vai kādā zupā. Radoši izmantojot šo pākšaugu var iegūt gardu smēriņu uzkodām.
Recepte tapusi sadarbībā ar Bonduelle.
Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
10 min
1. Zirņiem nolej šķidrumu, ber traukā. Pieber sāli un piparus. Paspaida visu ar dakšiņu
Foto: Receptes.lv
2. Olas noloba un sagriež, lai vieglāk saspaidīt.
Foto: Receptes.lv
3. Pievieno cieti vārītas olas, krējumu vai majonēzi vai abus kopā.
Foto: Receptes.lv
4. Pēc nepieciešamības papildina vēl ar garšvielām vai kādu no mērcēm.
Foto: Receptes.lv
5. Sagriež šķēlēs maizīti.
Foto: Receptes.lv
6. Ziež virsū pagatavoto masu.
Foto: Receptes.lv
7. Kaut kas jauns un ļoti garšīgs!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu