-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Konservētu zaļo zirnīšu uzkoda
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Zaļie zirnīši ne tikai svētku rasolā vai kādā zupā. Radoši izmantojot šo pākšaugu var iegūt gardu smēriņu uzkodām.
Recepte tapusi sadarbībā ar Bonduelle.
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
Bonduelle konservētie zaļie zirnīši
-
Vārītas olas
-
Skābais krējums vai majonēze
-
Sāls
-
Pipari
-
Ciabatta
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
10 min.
-
Zirņiem nolej šķidrumu, ber traukā. Pieber sāli un piparus. Paspaida visu ar dakšiņu
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Olas noloba un sagriež, lai vieglāk saspaidīt.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Pievieno cieti vārītas olas, krējumu vai majonēzi vai abus kopā.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Pēc nepieciešamības papildina vēl ar garšvielām vai kādu no mērcēm.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Sagriež šķēlēs maizīti.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Ziež virsū pagatavoto masu.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Kaut kas jauns un ļoti garšīgs!
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs