Konservētu zaļo zirnīšu uzkoda

Zaļie zirnīši ne tikai svētku rasolā vai kādā zupā. Radoši izmantojot šo pākšaugu var iegūt gardu smēriņu uzkodām.
Recepte tapusi sadarbībā ar Bonduelle.
Apmaksāta publikācija

Sastāvdaļas

  • Bonduelle konservētie zaļie zirnīši
  • Vārītas olas
  • Skābais krējums vai majonēze
  • Sāls
  • Pipari
  • Ciabatta

Pagatavošana

10 min.
  1. Zirņiem nolej šķidrumu, ber traukā. Pieber sāli un piparus. Paspaida visu ar dakšiņu
    Zirņiem nolej šķidrumu, ber traukā. Pieber sāli un piparus....
  2. Olas noloba un sagriež, lai vieglāk saspaidīt.
    Olas noloba un sagriež, lai vieglāk saspaidīt.
  3. Pievieno cieti vārītas olas, krējumu vai majonēzi vai abus kopā.
    Pievieno cieti vārītas olas, krējumu vai majonēzi vai abus k...
  4. Pēc nepieciešamības papildina vēl ar garšvielām vai kādu no mērcēm.
    Pēc nepieciešamības papildina vēl ar garšvielām vai kādu no...
  5. Sagriež šķēlēs maizīti.
    Sagriež šķēlēs maizīti.
  6. Ziež virsū pagatavoto masu.
    Ziež virsū pagatavoto masu.
  7. Kaut kas jauns un ļoti garšīgs!
    Kaut kas jauns un ļoti garšīgs!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi