Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Apelsīnu sulā sautēti kāposti

FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Tiem, kas meklē kaut ko savādāku par tradicionālajām svētku garšām, piedāvāju mazliet savādāk sagatavotus kāpostus- ar apelsīnu sulu. Garša kāpostiem - saldskāba.
Vairāk labu recepšu varat atrast šīs receptes autores blogā Liene Gatavo: https://lienegatavo.wordpress.com/
Foto: Liene Gatavo
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg skābētu kāpostu
  • 500-700 ml apelsīnu sula
  • 3-4 ēd. k. brūnais cukurs
  • 1 apelsīna sula (ja lieto veikalā pirkto aplesīnu sulu no pakas)
  • 1 lauru lapa
  • Smaržigie pipari (graudos)
  • 1 sīpols
  • Dažas daiviņas ķiploks
  • Garšvielas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Kāpostus ieliek katliņā, pielej apelsīnu sulu un sautē uz lēnas uguns, ik pa laikam pamaisot nepilnu stundu. Ja nepieciešams, pielej vēl sulu.
  2. Kad kāposti gandrīz gatavi, pieber cukuru, pielike lauru lapu, graudu piparus, svaigi spiestu apelsīnu sulu (ja nepieciešams). Vēl mazliet pasautē līdz pilnībā gatavs.
    Kad kāposti gandrīz gatavi, pieber cukuru, pielike lauru lap...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  3. Ja vēlas, kāpostiem var pievienot iepriekš viegli apceptus sīpolus vai/ un ķiplokus, kurus pievieno kāpstiem vārīšanās perioda vidū.
    Tas arī viss!

    Labu apetīti!
    Ja vēlas, kāpostiem var pievienot iepriekš viegli apceptus s...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Čangaļu aukstā gaļa

Čangaļu aukstā gaļa

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 23. aprīlis 10:22 23.04 10:22
Bez ķīseļa neiztikt: gardi deserti un sacepumi
12 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas