Šodienas redaktors:
Madara Stankeviča
Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Apelsīnu sulā sautēti kāposti

Foto: Receptes.lv
Tiem, kas meklē kaut ko savādāku par tradicionālajām svētku garšām, piedāvāju mazliet savādāk sagatavotus kāpostus- ar apelsīnu sulu. Garša kāpostiem - saldskāba.
Vairāk labu recepšu varat atrast šīs receptes autores blogā Liene Gatavo: https://lienegatavo.wordpress.com/
Foto: Liene Gatavo
Pagatavošana
60 min
1. Kāpostus ieliek katliņā, pielej apelsīnu sulu un sautē uz lēnas uguns, ik pa laikam pamaisot nepilnu stundu. Ja nepieciešams, pielej vēl sulu.
2. Kad kāposti gandrīz gatavi, pieber cukuru, pielike lauru lapu, graudu piparus, svaigi spiestu apelsīnu sulu (ja nepieciešams). Vēl mazliet pasautē līdz pilnībā gatavs.
Foto: Receptes.lv
3. Ja vēlas, kāpostiem var pievienot iepriekš viegli apceptus sīpolus vai/ un ķiplokus, kurus pievieno kāpstiem vārīšanās perioda vidū.
Tas arī viss!

Labu apetīti!
Foto: Receptes.lv
Uz augšu