Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vista teriyaki mērcē

2019. gada 17. decembris
Foto: Liene Špona
Mūsmājās ļoti iecienīta recepte garšīgām un vienkāršām vakariņām :)
Lai padarītu veselīgākas vistu šķiņķīšu vietā var izmantot vistas fileju.
Pagatavošana
60 min
1. Bļodā ieliek sagrieztu vistiņu (mazos gabaliņos). Pievieno garšvielas un teriyaki mērci. Apklāj ar pārtikas plēvi un ļauj ievilkties ~ 30- 40 minūtes.
2. Uzliek vārīties spageti.
3. Sagriež dārzeņus. Pirmos uz WOK pannas apcep burkānus kopā ar sīpoliem, tad pievieno brokoļus un kāpostus. Sāli un piparus pievieno pēc izjūtām. Visu kopā sutina pannā, kamēr izvārās spageti.
4. Dārzeņus izņem no pannas un tur ieliek spageti, apcep no abām pusēm, lai ir nedaudz kraukšķīgi un brūni.
5. Spageti izņem no pannas un pannā ieliek vistiņu. Cep, kamēr ir zeltaina un gatava.
6. Pannā pie vistas pievieno pārējās sastāvdaļas (dārzeņus + spageti). Atkal pievieno nedaudz sāli, piparus pēc izvēles un aplej visu nedaudz ar teriyaki mērci, liek virsū vāku un sutina visu kopā kādas 10-15 minūtes.

Lai labi garšo!
Foto: Liene Špona
Uz augšu