Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cūkgaļas cepetis sīpolu - sinepju marinādē

2019. gada 5. decembris
Foto: Virtuve diviem
Noteikti šo recepti atkārtošu un gaļa izdevās ļoti laba pēc garšas. Tas ir tieši tas, ko kādreiz gribas pagatavot, lai būtu kas savādāks. Garša bija izgājusi cauri visam cepetim un tā bija savādāka nekā mēs esam iedomājušies un gaidām no tradicionāli cepta cepeša.
Pagatavošana
135 min
1. Vispirms ieslēdzu cepeškrāsni, lai uzkarst uz 200 grādiem.
2. Sagriež pusmēnešos sīpolus un apkaisa tos sāli un mazliet cukuru. Pārkaisa pāri ķiploku pulveri. Vēl pieber maltos piparus un visu mīca, kamēr parādās sula no sīpoliem.
3. Pievieno sinepes sīpoliem un vēl visu samīca kopā. Uzliek cepeša gabalu uz folijas. Ar sagatavotiem sīpoliem ieziež visu cepeša gabalu.
Foto: Virtuve diviem
4. Aploka foliju apkārt gaļai un liek cepties 200 grādos. Cep 2 stundas un pēc tam atloka foliju un vēl ieliek uz 5 minūtēm cepeškrāsnī, bet uz grila režīmu, lai gaļa paliek mazliet brūnāka no virspuses.
Foto: Virtuve diviem
5. Varu teikt, ka sīpoli un sinepes bija ievilkušies gaļā, kas deva ļoti labu garšu. Noteikti iesaku šo recepti katram izmēģināt.
Foto: Virtuve diviem
6. Labu apetīti!
Foto: Virtuve diviem
Uz augšu