Panētu tīģergarneļu salāti

Sastāvdaļas

  • 1 ola
  • 300 g tīģergarneles
  • 250 g panko rīvmaizes
  • 1 ēd. k. olīveļļas
  • 4 daiviņa/s ķiploks
  • Čili
  • 1 sauja dažādu salātlapu
  • 4 redīsi
  • Melone
  • Granātābola sēklas
  • Valrieksti
  • Saldā čili mērce

Pagatavošana

25 min.
  1. Garneles apviļā olā, tad panko.
  2. Olīveļļā uzsilda nedaudz ķiploka šķēles un čili pipara. Liek cepties garneles.
    Olīveļļā uzsilda nedaudz ķiploka šķēles un čili pipara. Liek...
  3. Cep līdz garneļu panējums zeltains.
    Cep līdz garneļu panējums zeltains.
  4. Uz šķīvja kārto salātlapas, redīsa šķēlītes, melones šķēles, uzber granātābola sēkliņas, sasmalcinātus valriekstus, virsū kārto ceptās garneles un uzlej saldo čili mērci.

    Labu apetīti!
    Uz šķīvja kārto salātlapas, redīsa šķēlītes, melones šķēles,...
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi