Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 ola
  • 300 g tīģergarneles
  • 250 g panko rīvmaizes
  • 1 ēd. k. olīveļļas
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • Čili
  • 1 sauja dažādu salātlapu
  • 4 redīsi
  • Melone
  • Granātābola sēklas
  • Valrieksti
  • Saldā čili mērce
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Garneles apviļā olā, tad panko.
  2. Olīveļļā uzsilda nedaudz ķiploka šķēles un čili pipara. Liek cepties garneles.
    Olīveļļā uzsilda nedaudz ķiploka šķēles un čili pipara. Liek...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  3. Cep līdz garneļu panējums zeltains.
    Cep līdz garneļu panējums zeltains.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  4. Uz šķīvja kārto salātlapas, redīsa šķēlītes, melones šķēles, uzber granātābola sēkliņas, sasmalcinātus valriekstus, virsū kārto ceptās garneles un uzlej saldo čili mērci.

    Labu apetīti!
    Uz šķīvja kārto salātlapas, redīsa šķēlītes, melones šķēles,...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Maigā gaileņu krēmzupa

Maigā gaileņu krēmzupa

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas