Cepto tomātu krēmzupa

Sastāvdaļas

  • 250 g ķiršu tomāti
  • 1 sauja svaiga bazilika
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploks
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

45 min.
  1. Sagatavo nepieciešamos produktus.
    Sagatavo nepieciešamos produktus.
  2. Tomātiņus pārgriez uz pusēm un liek bļodā.
    Tomātiņus pārgriez uz pusēm un liek bļodā.
  3. Sīpolu sagriež lielās daivās, pievieno tomātiem.
  4. Pievieno ķiploku, pārlej ar olīveļļu un pievieno sāli, piparus. Visu samaisa.
    Pievieno ķiploku, pārlej ar olīveļļu un pievieno sāli, pipar...
  5. Pa to laiku sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
  6. Sagatavotos tomātus ar garšaugiem un garšvielām liek uz pannas kura ieklāts cepamais papīrs. Visu vienmērīgi izlīdzina uz pannas.
  7. Cep 25-30 minūtes.
  8. Ceptos tomātus liek blenderī,
    Ceptos tomātus liek blenderī,
  9. Pievieno svaigo baziliku un nedaudz ūdens.
    Pievieno svaigo baziliku un nedaudz ūdens.
  10. Visu sablendē līdz vienmērīgai masai.
    Visu sablendē līdz vienmērīgai masai.
  11. Labu apetīti!
    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi