-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Zupas
-
>
Cepto tomātu krēmzupa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
250 g ķiršu tomāti
-
1 sauja svaiga bazilika
-
1 sīpols
-
2 daiviņa/s ķiploka
-
Sāls
-
Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
45 min.
-
Sagatavo nepieciešamos produktus.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Tomātiņus pārgriez uz pusēm un liek bļodā.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Sīpolu sagriež lielās daivās, pievieno tomātiem.
-
Pievieno ķiploku, pārlej ar olīveļļu un pievieno sāli, piparus. Visu samaisa.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Pa to laiku sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
-
Sagatavotos tomātus ar garšaugiem un garšvielām liek uz pannas kura ieklāts cepamais papīrs. Visu vienmērīgi izlīdzina uz pannas.
-
-
Ceptos tomātus liek blenderī,
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Pievieno svaigo baziliku un nedaudz ūdens.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Visu sablendē līdz vienmērīgai masai.
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
-
Labu apetīti!
FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs