Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 250 g ķiršu tomāti
  • 1 sauja svaiga bazilika
  • 1 sīpols
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sagatavo nepieciešamos produktus.
    Sagatavo nepieciešamos produktus.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  2. Tomātiņus pārgriez uz pusēm un liek bļodā.
    Tomātiņus pārgriez uz pusēm un liek bļodā.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  3. Sīpolu sagriež lielās daivās, pievieno tomātiem.
  4. Pievieno ķiploku, pārlej ar olīveļļu un pievieno sāli, piparus. Visu samaisa.
    Pievieno ķiploku, pārlej ar olīveļļu un pievieno sāli, pipar...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  5. Pa to laiku sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
  6. Sagatavotos tomātus ar garšaugiem un garšvielām liek uz pannas kura ieklāts cepamais papīrs. Visu vienmērīgi izlīdzina uz pannas.
  7. Cep 25-30 minūtes.
  8. Ceptos tomātus liek blenderī,
    Ceptos tomātus liek blenderī,

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  9. Pievieno svaigo baziliku un nedaudz ūdens.
    Pievieno svaigo baziliku un nedaudz ūdens.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  10. Visu sablendē līdz vienmērīgai masai.
    Visu sablendē līdz vienmērīgai masai.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  11. Labu apetīti!
    Labu apetīti!

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu, siera pankūkas

Kartupeļu, siera pankūkas

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas