Sākums > Receptes > Zupas

Cepto tomātu krēmzupa

2019. gada 25. novembris
Pagatavošana
45 min
1. Sagatavo nepieciešamos produktus.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2. Tomātiņus pārgriez uz pusēm un liek bļodā.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
3. Sīpolu sagriež lielās daivās, pievieno tomātiem.
4. Pievieno ķiploku, pārlej ar olīveļļu un pievieno sāli, piparus. Visu samaisa.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
5. Pa to laiku sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
6. Sagatavotos tomātus ar garšaugiem un garšvielām liek uz pannas kura ieklāts cepamais papīrs. Visu vienmērīgi izlīdzina uz pannas.
7. Cep 25-30 minūtes.
8. Ceptos tomātus liek blenderī,
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
9. Pievieno svaigo baziliku un nedaudz ūdens.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
10. Visu sablendē līdz vienmērīgai masai.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
11. Labu apetīti!
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
Uz augšu