1. Ūdenī izšķīdina raugu.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2. Pievieno nedaudz miltus, vienmērīgi iemaisa. Masai jābūt gana šķidrai. Apsedz bļodu ar dvielīti un liek raudzēties 12 stundas.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
3. Kad laiks pagājis, mīklai pievieno sāli, brūno cukuru, sēklas un smalki sagrieztu ķiploku. Visu ar koka karoti samaisa.

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
4. Tad pamazām ber klāt vēl miltus līdz iegūst vijīgu biezu maizes mīklu.
5. Liek mīklu formā un cep 250 grādos 25 minūtes.
Lai izdodas!

Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs