Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 ēd. k. rauga
  • 1 l ūdens
  • Pilngraudu rudzu milti
  • 4 tējk. sāls
  • Brūnais cukurs
  • 100 g dažādas sēklas
  • 5 daiviņa/s ķiploka
  • Pilngraudu rudzu milti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

800 min.
  1. Ūdenī izšķīdina raugu.
    Ūdenī izšķīdina raugu.

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  2. Pievieno nedaudz miltus, vienmērīgi iemaisa. Masai jābūt gana šķidrai. Apsedz bļodu ar dvielīti un liek raudzēties 12 stundas.
    Pievieno nedaudz miltus, vienmērīgi iemaisa. Masai jābūt gan...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  3. Kad laiks pagājis, mīklai pievieno sāli, brūno cukuru, sēklas un smalki sagrieztu ķiploku. Visu ar koka karoti samaisa.
    Kad laiks pagājis, mīklai pievieno sāli, brūno cukuru, sēkla...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

  4. Tad pamazām ber klāt vēl miltus līdz iegūst vijīgu biezu maizes mīklu.
  5. Liek mīklu formā un cep 250 grādos 25 minūtes.

    Lai izdodas!
    Liek mīklu formā un cep 250 grādos 25 minūtes.

Lai izdoda...

    FOTO: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Vistas gaļas kotletes saldajā krējumā

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas