1. Kartupeļus ar visu mizu kartīgi nomazgā, pārgriež uz pusēm un mazliet izgreb vidu.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
2. Sakarsē krāsni līdz 200 grādiem.
3. Liek kartupeļus uz pannas kura ieklāts cepamais papīrs, pārslaka ar olīveļļu, uzber sāli, ķiploku un paprikas pulveri. Cep 30 minūtes vai līdz kartupeļi mīksti un gatavi.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
4. Kamēr kartupeļi cepas, sasmalcina nomizotu sīpolu, sagriež arī tomātu.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
5. Bļodā ar karotes palīdzību liek avokado mīkstumu, pievieno sāli un laima sulu, visu saspaida.
6. Krēmīgajai avokado masai pievieno kukurūzu, tomātus un sīpolus, ķiploku. Visu samaisa.
Foto: Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs
7. Izņem no krāsns izceptos kartupeļus un pagatavoto avokadu masu pilda viducīšos.