Tortes formā ieklāj, cepamo papīru.
Sadrupina cepumus.
FOTO: Grey Wolf
Sviestu izkausē, pievieno kakao, un nedaudz cukura, kādu tejkaroti.
Sadrupinātajiem cepumiem, pārlej sviesta un kakao masu.
Visu labi samaisa un klāj tortes formā.
FOTO: Grey Wolf
Liek uz pusstundu ledusskapī, lai sastingst.
Tikmēr izšķīdina 20 gramus želatīna nelielā daudzumā auksta ūdens un ļauj uzbriest.
FOTO: Grey Wolf
Skābo krējumu samaisa ar nepilnu glāzi cukura, kamēr cukurs izkusis.
Želatīnu liek karsta ūdens peldē, kamēr želatīns izkusis, ūdens nedrīkst vārīties.
FOTO: Grey Wolf
Skābā krējumā iemaisa želatīnu un masu lej virsū cepumu kārtai. Liek ledusskapī, lai sastingst.
FOTO: Grey Wolf
Kad krējuma kārta sastingusi, virsū liek gabaliņos sagrieztus ķiršus.
Uzbriedina 30 gramus želatīna.
FOTO: Grey Wolf
Saldo krējumu ar divām ēdamkarotēm cukura uzputo, iecilā jogurtu, pievieno želatīnu, lej tortes formā un liek sastingt.
Šī kārta stingst samērā ilgi.
FOTO: Grey Wolf
Kad jogurta kārta sastingusi, uz tās dekorācijai kārto veselus ķiršus.
izšķīdina 25 gramus želatīna. To sajauc ar ķiršu sulu un pārlej ķiršiem.
Lai "neizskalotos" jogurta kārta, lej uz ēdamkarotes, kas pasargās kārtu.