Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Salāti ar avokado un kvinoju

Salāti ar avokado un kvinoju

FOTO: Vegeta

Kvinoja ir uzturvielām bagāts produkts. Apvienojot to ar dārzeņiem, iegūsti brīnumgardus un veselīgus salātus. Koši un gardi!
Recepte tapusi sadarbībā ar Vegeta.
Apmaksāta publikācija
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 125 g kvinoja
  • 1 liels vai 2 maziņi avokado
  • 3 gatavi tomāti
  • 60 g dažādu salātplapu
  • 1 ēd. k. "Vegeta" salātiem
  • 4-5 svaigi redīsi
  • 1 daiviņa/s ķiploka
  • 1/3 laims
  • Olīveļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

15 min.
  1. Sagatavo nepieciešamos produktus.
    Sagatavo nepieciešamos produktus.

    FOTO: Vegeta

  2. Kvinoju novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
  3. Tomātus sagriež palielos gabalos. Redīsus sagriež plānās ripiņās.
    Tomātus sagriež palielos gabalos. Redīsus sagriež plānās rip...

    FOTO: Vegeta

  4. Avokado sagriež uz pusēm, izņem kauliņu, ar karoti izgreb mīkstumu un pārliek bļodā. Pievieno sasmalcinātus pētersīļus un ķiploka daiviņu, svaigi spiestu laima sulu, salātu garšvielas un ar dakšu visu saspaida viendabīgā masā.
    Avokado sagriež uz pusēm, izņem kauliņu, ar karoti izgreb mī...

    FOTO: Vegeta

  5. Kvinoju, salātlapas, tomātus, redīsus liek bļodā un samaisa. Tad pievieno avokado masu, olīveļļu un kārtīgi izcilā.
    Kvinoju, salātlapas, tomātus, redīsus liek bļodā un samaisa....

    FOTO: Vegeta

  6. Pasniedz uzreiz.
    Pasniedz uzreiz.

    FOTO: Vegeta

  7. Lai labi garšo!
    Lai labi garšo!

    FOTO: Vegeta

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem

Svaigi salāti ar auksti kūpinātu tunci, turku zirņiem

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas