Kvinoja ir uzturvielām bagāts produkts. Apvienojot to ar dārzeņiem, iegūsti brīnumgardus un veselīgus salātus. Koši un gardi! Recepte tapusi sadarbībā ar Vegeta. Apmaksāta publikācija
Pagatavošana
15 min
1. Sagatavo nepieciešamos produktus.
Foto: Vegeta
2. Kvinoju novāra atbilstoši instrukcijai uz iepakojuma.
4. Avokado sagriež uz pusēm, izņem kauliņu, ar karoti izgreb mīkstumu un pārliek bļodā. Pievieno sasmalcinātus pētersīļus un ķiploka daiviņu, svaigi spiestu laima sulu, salātu garšvielas un ar dakšu visu saspaida viendabīgā masā.
Foto: Vegeta
5. Kvinoju, salātlapas, tomātus, redīsus liek bļodā un samaisa. Tad pievieno avokado masu, olīveļļu un kārtīgi izcilā.